Netwerk update 1

Nu de website geheel gemigreerd is heb ik eindelijk tijd gehad om de eerste nieuwe berichten erbij te plaatsen. Zo heb ik bij hobbys nieuwe websites toegevoegd die ik in de tussentijd gemaakt heb, en onder computers heb ik nieuwe apparatuur verwerkt die ondertussen hier draaien.

Belangrijkste nu is dat ik thuis druk bezig ga met het verbouwen van me netwerk. Zo heb ik een nieuwe switch van HP en router. Deze zijn al geinstalleerd. Alleen nu moet alles nog netjes in de meterkast verwerkt worden. Deze week heb ik 2 nieuwe patchpanelen gekregen en wat netwerksnoer om alles met elkaar te verbinden. Deze zal ik de komende tijd gaan installeren, foto’s zal ik binnenkort ook plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *