Nieuwe switch – HP procurve 1810-24g

hp1810Nu we ook de boven verdieping willen voorzien van netwerkaansluitingen, is de 8 poort Gbit switch te beperkt. Op vrijwel alle tv’s zit tegenwoordig al een netwerkaansluiting, net als de blueray spelers. Daarom willen we op alle slaapkamers 2 aansluitingen maken. Met de netwerkprinter erbij kom je al snel op 8 aansluitingen die op de verdieping gerealiseerd moeten worden. Omdat er geen loze leidingen naar boven lopen maken we boven gebruik van de oude 8poort Gbit switch.

Hierdoor moet er benenden een nieuwe switch komen, omdat in de toekomst het mooi zou zijn dat alls via 1 switch te bedienen is en dat die ook minimaal 1Gbit moet zijn kwam ik al snel op een uit van 16 poorten. Na wat zoeken op Marktplaats kwam ik deze nieuwe HP Procurve 1810-24G tegen. Dit is een 24-poorts 1Gbit switch zonder Fans. Verder is deze switch managed, dus via een website te configureren en in te stellen.

{sh404sef_social_buttons}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *